Robin Wood

Robin-Wood
-- LET OP! Op dit moment zijn de muziekdoosjes alleen leverbaar via Robin Wood. Daar vindt u ook de actuele levertijd. Er zijn geen muziekdoosjes van Haags stadshout leverbaar en wij hebben op dit moment geen voorraad.  --

Een leuk alternatief voor de kinderkamer is ons muziekdoosje voor aan de muur. Deze maken wij op bestelling in onze eigen werkplaats en is verkrijgbaar in diverse speelse ontwerpen met een keuze uit 4 verschillende melodieën. Op verzoek kunnen we het muziekdoosje ook voorzien van een inscriptie, zoals een naam en/of geboortedatum.

ROBIN WOOD - Muziekdoosjes van stadshout. Het muzikale 'tweede leven' van stadsbomen. Deze muziekdoosjes worden handgemaakt door Rob, van stadsbomen uit diverse steden, die moesten worden gekapt. Elk doosje is uniek. Onderop elk doosje staat van welke boom het is gemaakt. De doosjes worden verpakt in een passende verpakking met daarbij een mooie kaart.

Een bijzonder kraamcadeau of cadeau voor een andere gelegenheid.

Het muziekmechanisme is er in twee varianten: een slinger om zelf te draaien en een opwindmechanisme voor 3-4 minuten speeltijd. Op verzoek kunnen er doosjes op maat gemaakt worden of worden voorzien van een inscriptie. Hiervoor geldt wel een levertijd.