Gratis bezorging in Den Haag (PC 25) - Gratis verzending NL boven €75
Kinderfeets
Kinderfeets is gestart door een Nederlander in Amerika. In Nederland was hij opgegroeid met fietsen en wilde dit delen met zijn kinderen. Maar hij kon geen kinderfiets naar zijn zin vinden. Daarom besloot hij om zelf een houten loopfiets te maken. Dat werd een hit in de buurt en Kinderfeets was geboren.

Ondertussen is er een uitgebreide lijn loopfietsen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor de allerkleinste is er de Tiny Tot. Die begint als een stabiele driewieler en kan worden omgebouwd tot een tweewielige loopfiets als de kinderen groter worden. In dezelfde maat is er ook een bakfietsje. Nieuwe producten zijn het Kinderboard balanceerbord en een kinderwagen die gebruikt kan worden om te leren lopen.

Alle producten zijn gemaakt van duurzaam hout en met de grootste zorg afgewerkt. De kinderfietsen en poppenwagens wordt geleverd als compact zelfbouwpakket. De montage is eenvoudig zelf te doen met de bijgeleverde gereedschappen.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

KINDERFEETS - Houten Pikler Driehoek klein

Houten klimtoestel voor avontuurlijke kinderen. Lekker klimmen en klauteren voor kinderen vanaf 1 jaar.

99,95

visibility

KINDERFEETS - Kinderboard

KINDERFEETS - Kinderboard. Leer balanceren en stimuleer het evenwichtsorgaan. Dit board heeft vele mogelijkheden: wipwap, tunnel,...

89,95

visibility

KINDERFEETS - Loopfiets - Retro Natural

Leer balanceren op deze hippe houten loopfiets. Stap op en race door de straten. Vanaf 2 jaar.

99,95

visibility

KINDERFEETS - Loopfiets - TinyTot Plus Bamboo

Begin op een driewieler loopfiets en leer verder balanceren op twee wielen. Stimuleert lopen en coördinatie om te sturen. Vanaf 1,5 jaar.

99,95

visibility

KINDERFEETS - Loopfiets Cherry Red

Leer balanceren op deze hippe houten loopfiets. Voorzien retro spaakwielen en voetsteunen voor extra balans. Vanaf 2 jaar.

99,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies