Gratis bezorging in Den Haag (PC 25) - Gratis verzending NL boven €75
Doen-alsof
Wat is er leuker dan te spelen dat je een timmerman, dokter, fotograaf of echte kok bent. Met de spelsets van Plantoys kan je je helemaal uitleven. En natuurlijk kan de Kinderfeest poppenwagen ook niet ontbreken. Heerlijk om mee te spelen. Alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes. 


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Olifant

PLANTOYS - Olifant. Ga op safari met deze olifant van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3 jaar.

7,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Paard

PLANTOYS - Paard. Speel op je eigen boerderij met dit paard van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3 jaar.

7,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Pannenset

PLANTOYS - Pannenset. Mooie metalen pannenset voor jonge koks. De twee pannetjes, een hapjespan en spatels zijn een aanvulling op elke...

27,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Schaap

PLANTOYS - Schaap. Speel op je eigen boerderij met dit schaap van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3 jaar.

7,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Servies en bestek set

PLANTOYS - Servies en bestek set. Dek de tafel met deze bordjes en bekers. Aan tafel! Heerlijk spelen met elkaar of je poppen. Vanaf 2 jaar.

32,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Theeset

PLANTOYS - Theeset. Theeset voor kleine theeleuten. Fijn spelen met elkaar of je pop. Schenk het water in en laat het theezakje in je...

32,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Varken

PLANTOYS - Varken. Speel op je eigen boerderij met dit varken van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3 jaar.

7,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Voedingsset voor poppen

PLANTOYS - Voedingsset voor poppen. Het is etenstijd! Deze poppenvoedingsset wordt geleverd met een tas, een voedselcontainer, een lepel,...

32,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Wilde dieren Set (4st)

PLANTOYS - Wilde dieren Set (4st). Ga op safari met deze dierenset van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3...

24,95

visibility
shopping_cart

PLANTOYS - Zebra

PLANTOYS - Zebra. Ga op safari met deze zebra van Plantoys. Voor uren speelplezier. Ook leuk als decoratie. Vanaf 3 jaar.

7,95

  1  2   


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies