Vol verwachting klopt ons kinderhart........

Sinterklaas is weer onderweg naar Nederland. Bijna is het de tijd voor de kinderen om de schoen te gaan zetten.
Op zoek naar inspiratie voor leuke cadeaus? Speelgoed waar kinderen van leren of gewoon mooi duurzaam houten speelgoed? Wij hebben een breed assortiment voor jong en oud, van cadeautjes voor in de schoen tot cadeaus voor pakjesavond.

Onze inspiratie tips voor schoencadeautjes voor onder €10 zijn:
  1. Plan Toys mini's: kleine uitvoeringen van het bekende Plan Toys speelgoed. Zoals de Balancing Cactus, mozaïek steentjes, kleine bouwblokjes en leuke tollen. Super leuk voor de creativiteit, fijne motoriek & vindingrijkheid en handig om mee te nemen;
  2. Uitdeelcadeautjes: Selectie kleine houten cadeautjes die altijd leuk zijn om weg te geven, maar ook zeker in de schoen passen. Stoere robotjes, schattige juwelenmaaksetjes, snelle pull-back race auto's en kaleidoscoopen. Klein met groot speelplezier;
  3. Spelletjes: Op zoek naar een echte uitdaging voor jong en oud. Dan zijn de breinbrekers iets voor jou. Wordt slimmer en vindingrijker met de slang-kubus-puzzels, breinbrekers en boter-kaas-en-eieren. Grote uitdagingen voor kleine prijsjes.
Bezoek onze website of kom langs in de winkel dan pakken wij het ook nog eens mooi voor u in.
Nieuws van Hout Sage

Nieuw bij Hout Sage het houten robotje Cubetto van Primo Toys. Met het robotje Cubetto leren kinderen spelend programmeren. Linksaf, rechtsaf, rechtdoor? Programmeer de logische route en probeer meteen of het werkt. Vanaf 3 jaar.

>> bekijk in de webshop

In oktober hebben we een leuk bezoek gehad van de makers van El Nan. De blokjes waarmee je kan bouwen met een omhelzing! De houten poppetjes haken de armen in elkaar om zo tot grote hoogte te komen.

De ontmoeting werd helemaal bijzonder door een geïnteresseerde klant in de winkel.

>> Bekijk instagram

De RAAD&WIN actie tijdens de Marché Royal was een succes. Voor de bouw van de Arc de Triomphe hebben wij 2130 KAPLA'S gebruikt. Wij hebben er ongeveer 4 uur over gedaan en het totale gewicht was meer dan 25 kg. Wil jij weten wat jij allemaal nog meer kunt doen met KAPLA, kijk dan op onze website. Daar vind jij ook de video van de bouw van de Arc de Triomphe.

>> bekijk KAPLA op onze website

Volg ons verhaal
Volg ons op facebook Bekijk onze website
Hout Sage Speelgoed - Molenstraat 21B, 2513BH Den Haag - E info@houtsagespeelgoed.nl

 

  Caspar     09-11-2017 16:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.