HESS - Rammelaar Cirkel (naturel-blauw)
HESS - Rammelaar Cirkel (naturel-blauw)
HESS - Rammelaar Cirkel (naturel-blauw). Grijpen, schudden en rammelen. Je baby doet het graag en deze rammelaar is er ideaal voor. Op zoek naar iets persoonlijks? Bestel deze rammelaar met naam.
€ 9,95
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
HESS - Rammelaar Cirkel (naturel-blauw). Grijpen, schudden en rammelen. Je baby doet het graag en deze rammelaar is er ideaal voor.
Op zoek naar iets persoonlijks? Ook dat kan! Deze rammelaar kun je namelijk ook bestellen met naam. Kies hiervoor deze rammelaar bij de onderstaande relevante producten en volg de instructies.

Hess heeft een breed assortiment houten baby- en peuterspeelgoed van hoogwaardige kwaliteit. Rammelaars, speenkettingen, mobiles, cliphangers en babygyms zijn de producten in het assortiment.
Het speelgoed van Hess wordt 100% in Duitsland gefabriceerd. Daarvoor gebruiken ze uitsluitend lokale houtsoorten, zoals beuken en esdoorn. De veiligheid van de producten staat hoog in het vaandel. Het productieproces verloopt milieuvriendelijk en met behulp van kindvriendelijke materialen.