Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje, is de speurtocht naar mooie cadeaus natuurlijk nog niet voorbij. Daarom vindt u bij ons ook verschillende leuke cadeaus voor onder de Kerstboom. Hout Sage heeft houten speelgoed met een goed verhaal. Verhalen over eindeloos speelplezier voor kinderen, typisch Nederlandse producten, duurzaam speelgoed en vintage merken.

In deze post onze favoriete Kerstcadeaus van €60 tot €100.
 
Kerstcadeautips €60 - €100

1. Houten treinsets

Bij Hout Sage hebben we de treinsets van BRIO. Wie kent de houten treinen niet. Ze staan garant voor uren speel plezier, want met deze treinsets kunnen de kinderen hun eigen fantasie wereld creëren. Er zijn al treinen voor kinderen vanaf 1,5 jaar met slimme toevoegingen om het spelen makkelijker te maken. Het mooie is dat deze sets aansluiten op de sets voor oudere kinderen, dus ze kunnen onbeperkt uitgebouwd worden. BRIO heeft de standaard gezet voor alle andere merken. Kijk in onze webwinkel voor de producten van treinsets van BRIO of kom kijken in onze winkel voor alle houten treinen.

>> bekijk in de webshop

2. Houten loopfietsjes:

Op de houten loopfietsjes van KINDERFEETS rijden de kinderen direct weg. Lekker rijden met de wind in de haren! De fietsjes zijn de ideale opstap naar een echte fiets. De fietsjes zijn ontworpen door een Nederlander die in Amerika woont. Kinderfeets is dus een naam met een knipoog. De frames zijn gemaakt van hout en de wielen voorzien van antilek foambanden. Kijk in onze webwinkel voor de verschillende loopfietsen.

>> bekijk in de webshop

3. Houten poppenwagens
Lekker uit wandelen met je poppen. Poppenmoeders en -vaders kunnen eropuit met de mooie poppenwagens van Moover. Kies voor de Moover Line poppenwagen wanneer je kindje de eerste stappen zet of voor de lief afgewerkte Moover Poppenwagen wanneer je kindje al goed kan lopen. Beide hebben rubber antislip banden voor soepel rijden. Deze supermooie wagens bieden jaren speelplezier. Kijk in onze webwinkel voor deze poppenwagens of kom testrijden in onze winkel.

>> bekijk de poppenwagens in onze webshop

Inspiratie gekregen voor een Kerstcadeau kom dan naar onze winkel in het Haags Hofkwartier of bezoek onze webshop.
Volg ons verhaal
Volg ons op facebook Bekijk onze website
Hout Sage Speelgoed - Molenstraat 21B, 2513BH Den Haag - E info@houtsagespeelgoed.nl

 

  Caspar     08-12-2017 17:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.