Hoor wie klopt daar kinderen...

Sinterklaasavond staat voor de deur. Tijd voor het inkopen van de Sinterklaascadeaus. Hout Sage heeft een ruim assortiment cadeaus met een goed verhaal voor het heerlijk avondje; veilig, leuk om mee te spelen, uitdagend en duurzaam.

In deze blog onze cadeautips voor Sinterklaasavond van €20 tot €60.

Inspiratie gekregen voor een Sinterklaascadeau kom dan naar onze winkel in het Haags Hofkwartier of bezoek onze webwinkel.

 
Sinterklaascadeautips €20 - €60

1. Houten Auto's

Auto's in soorten een maten. Van de hippe auto's van Candylab tot de bewegelijke kantelauto's van Goochem Design en de gerecyclede auto's van Green Toys. Super om mee te spelen, maar ook mooi om naar te kijken. De kantelauto's stimuleren de fijne motoriek en de coördinatie en zijn natuurlijk leuk om eindeloos mee te spelen. Je kan er geen genoeg van krijgen. De auto's zijn er al voor kinderen vanaf 1 jaar.

>> bekijk in de webshop

2. Koken en winkelen:

Doen alsof! Wat is er niet leuker dan zelf thee zetten en een lekker ontbijtje te serveren? Wij hebben diverse houten serviesjes, theesetjes, maar ook mixers en koffiezetters in de winkel. Voor de echte keuken prinsen en prinsessen. Voor uren speelplezier. Goed voor de ontwikkeling van de fantasie en het samen spelen;

Kom kijken in onze winkel

3. Spellen en puzzels

De dagen worden nog steeds korter, de tijd om een spelletje te spelen of een puzzel te maken. Of je nu jong of oud bent, Hout Sage heeft puzzels en spellen voor alle leeftijden. Spellen en puzzels versterker het denkvermogen en het sociale van leren winnen en verliezen. Van een vormenpuzzel voor de allerjongste tot en met een schaakbord voor de echte denkers. Kan je geen keuze maken erger je dan niet, kies dan voor de 10-spellenbox voor extra veel speelplezier.

>> bekijk de spellen en puzzels in onze webshop

Inspiratie gekregen voor een Sinterklaascadeau kom dan naar onze winkel in het Haags Hofkwartier of bezoek onze webshop.
Volg ons verhaal
Volg ons op facebook Bekijk onze website
Hout Sage Speelgoed - Molenstraat 21B, 2513BH Den Haag - E info@houtsagespeelgoed.nl

 

  Caspar     24-11-2017 13:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.